Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ
 
 
 
 
ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ
Μιχαήλ Ασράφ - Κορυδαλλός Αττική


Τα σταμπωτά δάπεδα είναι μια από τις πιο συνηθισμένες και γνωστές επιλογές για εξωτερικά διακοσμητικά δάπεδα υψηλής αντοχής, καθώς προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα σε μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών.

Είναι στην ουσία σκυρόδεμα διαμορφωμένο ανάγλυφα ώστε να μοιάζει με τούβλα, πέτρες, κεραμίδια, ξύλο, και διάφορα άλλα σχήματα και υφές. Είναι μία εφαρμογή για πλακοστρώσεις εξωτερικών χώρων που προτιμάτε εδώ και αρκετά χρόνια σε όλο τον κόσμο χάρη στην υψηλή αντοχή της σε τριβές, σε όλες τις καιρικές συνθήκες αλλά και επειδή έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Ακόμα, η ευελιξία που προσφέρουν και η μεγάλη ποικιλία των σχεδίων, είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους λόγους για τη δημοτικότητα που έχουν. 

Η εταιρεία μας “ΜΙΧΑΗΛ ΑΣΡΑΦ” η οποία εδρεύει στον Κορυδαλλό, σχεδιάζει, κατασκευάζει και προσαρμόζει σταμπωτά δάπεδα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, φροντίζοντας πάντα για ένα άψογο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα. 

 
 
 
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΣΤΑΜΠΩΤΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ

 Σύντομος χρόνος κατασκευής
 Ανθεκτικά σε οποιουδήποτε είδους καταπονήσεις
 Δεν επηρεάζονται από καιρικές συνθήκες
 Χαμηλό κόστος κατασκευής
 Υψηλή αισθητική
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Πεζοδρόμια
 Πλατείες
 Parking
 Αυλές
 Πυλωτές
 Πισίνες κ.α.
 
 
 
 
Το τεχνικό μας προσωπικό, με την άρτιά του γνώση, θα δώσει λύση στις ανάγκες σας για ένα λειτουργικό και αισθητικά όμορφο δάπεδο, σεβόμενοι πάντα το χρονοδιάγραμμα που σας έχουμε θέσει. 
 
Η πολυετής εμπειρία, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η εγγυημένη εργασία, αποτελούν χαρακτηριστικά για τα οποία διακρινόμαστε όλα αυτά τα χρόνια
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική & όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική
λύση για το δάπεδο του χώρου σας.