Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
 
 
 
 
ΜΙΧΑΗΛ ΑΣΡΑΦ
Βιομηχανικά Δάπεδα, Εποξειδικά Δάπεδα, Πατητή Τσιμεντοκονία
& Μονώσεις Ταρατσών Κορυδαλλός Αττική

Η εταιρεία μας “ΜΙΧΑΗΛ ΑΣΡΑΦ” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Κορυδαλλό,  αποτελεί μία τεχνική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή δαπέδων ειδικών απαιτήσεων, στις μονώσεις ταρατσών καθώς και στην εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Είτε κάνετε ανακαίνιση είτε κατασκευάζετε εξαρχής τον χώρο σας, η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας προσφέρει την ιδανικότερη λύση που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες τις οικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

 
 
 
 
 


Το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε όπως την κατασκευή βιομηχανικών δαπέδων, εποξειδικών δαπέδων, εργασίες τσιμεντοκονίας καθώς και μονώσεις ταρατσών προσφέροντάς σας εγγυημένα αποτελέσματα.

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και για όλες τις εργασίες μας χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. 

Έχοντας μακράν πορεία στον τομέα των βιομηχανικών και εποξειδικών δαπέδων και με συνεχή ενημέρωση και αναβάθμιση των τεχνοτροπιών μας, παρέχουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

 

 
 
 

Σκοπός μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.
Ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, σε συνδυασμό με τις ασυναγώνιστες τιμές μας, μας έχουν καθιερώσει στην συνείδηση του καταναλωτή, κερδίζοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη του.

 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική & όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για το δάπεδο ή την μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.