Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
 
 
 
 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
Μιχαήλ Ασράφ - Κορυδαλλός Αττική

Η μόνωση της ταράτσα είναι στη πραγματικότητα αυτό που μας κρατάει το σπίτι ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Είναι η μέθοδος που θα μας κάνει να εξοικονομήσουμε ενέργεια και συνεπώς θα μας γλυτώσει πολλά χρήματα που σπαταλάτε μέχρι τώρα για να θερμάνουμε το κτήριο μας τις κρύες μέρες του χειμώνα ή να το ψύξουμε στα ζέστα καλοκαίρια. Επιπλέον, η ταράτσα ενός κτιρίου εκτός από τη θερμική προστασία που πρέπει να παρέχει, πρέπει να προσφέρει και άρτια συμπεριφορά ενάντια στη διέλευση της υγρασίας. 

Η επιλογή της μόνωσης που απαιτείται για κάθε κατοικία, είναι ανάλογη με την παρούσα κατάσταση του δώματος, την παλαιότητά του και την χρήση που θα έχει μετά την εφαρμογή της.

Η εταιρεία μας “ΜΙΧΑΗΛ ΑΣΡΑΦ” η οποία εδρεύει στον Κορυδαλλό, μπορεί να αναλάβει την μόνωση της ταράτσας σας προσφέροντάς εγγυημένα αποτελέσματα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 
 
 
 
 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα έρθει στον χώρο σας και θα διακρίνει ποια είδους μόνωση είναι η καλύτερη, ώστε να σας προσφέρει μία σειρά από αξιόπιστες λύσεις για την μόνωση της ταράτσας σας. 

Τα υλικά σε μια μόνωση διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο για την  θερμομόνωση της ταράτσας που θέλουμε να επιτύχουμε και τα αποτελέσματα που περιμένουμε από την μόνωση που θα εγκαταστήσουμε. Εμείς για όλες τις μονώσεις, είτε πρόκειται για εξωτερική θερμομόνωση ή μονώσεις ταρατσών, χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά ώστε να άριστα αποτελέσματα.

 
 
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική & όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική
μόνωση για το κτίριό σας.