Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΧΤΕΝΙΣΤΑ ΔΑΠΕΔΑ
 
 
 
 
ΧΤΕΝΙΣΤΑ ΔΑΠΕΔΑ
Μιχαήλ Ασράφ - Κορυδαλλός Αττική


Τα χτενιστά δάπεδα αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για δάπεδα που απαιτείται ενισχυμένη αντιολισθηρότητα, χωρίς έντονο ανάγλυφο στην επιφάνεια του δαπέδου. 

Αποτελούνται από οπλισμένο σκυρόδεμα, το οποίο αφού διαστρωθεί, χρωματίζεται με σκληρυντικά τσιμεντοχρώματα και όταν φτάσει στο πλαστικό στάδιο ωρίμανσης, η επιφάνειά του χτενίζεται με ειδικό εργαλείο σε παράλληλες γραμμές. Τέλος το Δάπεδο σφραγίζεται με ένα ειδικό βερνίκι εμποτισμού.

Η εταιρεία μας “ΜΙΧΑΗΛ ΑΣΡΑΦ” η οποία εδρεύει στον Κορυδαλλό, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή χτενιστών δαπέδων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, φροντίζοντας πάντα για ένα άψογο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα. 

 
 
 
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΧΤΕΝΙΣΤΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ

 Δεν επηρεάζονται από καιρικές συνθήκες
 Δεν επηρεάζονται από τους παγετούς
 Δεν επιτρέπει ρωγματώσεις, σχισίματα κ.λ.π.
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Εισόδους κτιρίων
 Αυλές
 Κήπους
 Καταστήματα
 Πλατείες
 Πεζόδρομους
 Ξενοδοχεία
 Πυλωτές
 Πισίνες
 
 
 
 

Διαθέτουμε μέγιστη τεχνογνωσία, εμπειρία και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, που σε συνδυασμό με τα κορυφαία τεχνολογικά υλικά που χρησιμοποιούμε, μπορούμε να σας εγγυηθούμε το ποιοτικότερο και βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η τεχνολογική εξέλιξη και η καινοτομία, έχουν ανοίξει δρόμο για νέες τεχνοτροπίες που μας επιτρέπουν να κατασκευάζουμε μοναδικά δάπεδα, σύμφωνα με την αισθητική του κάθε ενός.

 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική & όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική
λύση για το δάπεδο του χώρου σας.