Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
 
 
 
 
ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
Μιχαήλ Ασράφ - Κορυδαλλός Αττική

Τα τελευταία χρόνια η Πατητή Τσιμεντοκονία επανέρχεται στο αρχιτεκτονικό προσκήνιο, “εισβάλλοντας” σταδιακά τόσο σε σπίτια όσο και σε καταστήματα. Αποτελεί μία μοντέρνα επιλογή για τη δημιουργία μίνιμαλ αλλά ιδιαίτερων αισθητικά χώρων, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και μία εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση ανακαίνισης. Τι είναι όμως η Πατητή Τσιμεντοκονία;

Η Πατητή Τσιμεντοκονία είναι ένα κονίαμα σε μορφή σκόνης, που όταν αναμειχθεί με νερό δημιουργεί ένα ρευστό υλικό, κατάλληλο για την επίστρωση δαπέδων, τοίχων και άλλων επιφανειών. Είναι ένα προϊόν ικανό να απογειώσει την αισθητική του χώρου σας, ενώ παράλληλα στεγανοποιεί και προστατεύει κάθε επιφάνεια που θα εφαρμοστεί.

Η εταιρεία μας “ΜΙΧΑΗΛ ΑΣΡΑΦ” η οποία εδρεύει στον Κορυδαλλό, διαθέτοντας ένα έμπειρο συνεργείο, αναλαμβάνει εργασίες πατητής τσιμεντοκονίας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

 
 
 
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΠΑΤΗΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ

 Εφαρμογή σε δάπεδα, τοίχους και οροφές
 Μεγάλες αντοχές στην χάραξη
 Υψηλή αντοχή στη χρήση
 Τέλεια αδιαβροχοποίηση
 Απεριόριστες χρωματολογικές επιλογές
 Γρήγορη εφαρμογή
 Εύκολο στον καθαρισμό και τη συντήρηση
 
ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Χάρη στην πολύ καλή πρόσφυση πάνω σε πλήθος υλικών αλλά και στον εύκολο καθαρισμό της, η πατητή τσιμεντοκονία, βρίσκει εφαρμογές σε:
 Τοίχους
 Δάπεδα
 Χτιστές σκάλες
 Χτιστούς πάγκους
 Μπάνια κ.α.

 

 
 
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία πατητής τσιμενοκονίας επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική & όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική
λύση για το χώρο σας.